Infobulletin 07-01-2020


Beste ouders van de Hasselbraam,


Na een aantal jaren, ieder weekend, heen en weer rijden tussen Deurne en Soesterberg, hebben mijn vriendin en ik besloten te gaan samenwonen. En wel in Soesterberg. Dat betekent dat ik na 25 jaar afscheid neem van de Hasselbraam, om vanaf 1 maart in het Utrechtse een nieuwe start te gaan maken. 
Bij het besluit daartoe zijn we niet over één nacht ijs gegaan, want ik laat een heel gezellig team en een leuke club kinderen achter. Het is maar de vraag of dat op de nieuwe werkplek te evenaren is ;-) . Ook jullie, als 'ouders van de Hasselbraam', hebben je door de jaren heen altijd open en betrokken opgesteld. Iets dat zeker heeft bijgedragen aan het werkplezier hier op school. Waarvoor alvast dank.

De laatste weken hier zullen zeker een beetje dubbel voelen, maar ik zal ze gebruiken om nog wat extra goede herinneringen te verzamelen.

Groeten,
Manuel

Het vertrek van Manuel betekent voor ons dat een zeer gewaardeerde collega maar bovenal een fijne en goede meester voor kinderen weggaat. We gaan nu samen met het team en de MR op zoek naar een vervanger voor Manuel. De vacature komt binnenkort beschikbaar. Mocht je nog iemand kennen dan horen we dat graag. 

Uiteraard gaan we aandacht besteden aan het afscheid van Manuel. Komende weken zal daar meer over bekend worden. 

Namens het team,
Nazan