Extra infobulletin 18-02-2020

Deze week in het infobulletin

 
  • Afscheidswoordje van Nazan 
  • Afwezigheid Tiny

  • Afscheid Manuel


    Belangrijke data

  • 18 februari 10 minutengesprek vrijwillig

  • 20 februari afscheid Nazan voor ouders en anderen - 15.30-16.30 u

  • 21 februari Carnaval / school uit om 12.00 u


Beste ouders,

Deze week is mijn laatste week op de Hasselbraam. Na de carnavalsvakantie ga ik starten als directeur op OBS de Ranonkel, een andere PlatOO-school. 

In de afgelopen 5 jaar heb ik me vaak een geluksvogel gevoeld dat ik directeur mocht zijn van de Hasselbraam. Zeker in het begin had ik het gevoel een bijzondere en kostbare erfenis te hebben gekregen van de vorige directeur, Ineke de Hair. 
In die erfenis zat ook de fijne relatie tussen ouders en het team. Dat heb ik sinds mijn eerste dag, op 1 april 2015, mogen ervaren. Ik werd erg warm ontvangen. 
En daar wil ik jullie allemaal voor bedanken. Ik hoop ook dat alle ouders die na 1 april 2015 naar de Hasselbraam zijn gekomen hetzelfde hebben ervaren. Dat is altijd mijn streven geweest. Want het is fijn om warm te worden ontvangen en het draagt bij aan het samen zorgen voor jullie kinderen. 

Na 5 jaar laat ik de Hasselbraam met een heel gerust gevoel achter. Er gebeuren veel mooie dingen op de Hasselbraam waardoor de kinderen elke dag weer het onderwijs krijgen dat ze kunnen gebruiken bij hun ontwikkeling. En het wordt gegeven door leerkrachten die hun werk met plezier doen, ondanks de uitdagingen van het lerarentekort en de werkdruk. 

Met warmte en liefde geef ik de Hasselbraam door aan een nieuwe directeur die er vast ook weer goed voor gaat zorgen. 

Voor nu wens ik jullie en jullie kinderen een hele mooie tijd op de Hasselbraam.

Dank jullie wel!

(op do 20 feb van 15.30 tot 16.30 uur is er een afscheidsreceptie op school voor ouders en andere belangstellenden, jullie zijn van harte uitgenodigd)

Nazan

Ps. Wat betreft een nieuwe directeur; de eerste ronde heeft nog niet geleid tot een nieuwe directeur. Vorige week heeft er een advertentie gestaan in het Eindhovens Dagblad. Na de carnavalsvakantie volgt er een nieuwe sollicitatieronde. Tot die tijd zijn Lowie, Susan en Karin aanspreekpunt. Zij zijn erg goed op de hoogte van wat er allemaal speelt op school. Voor enkele zaken blijf ik tot nader bericht op de achtergrond  betrokken bij de Hasselbraam. 
Op vrijdagochtend is Ellen aanwezig om ouders te woord te staan, waar nodig. 

Hun mailadressen zijn:
Susan@dehasselbraamdeurne.nl (aanwezig ma t/m do)
Lowie@dehasselbraamdeurne.nl (aanwezig ma t/m vrij)
Karin@dehasselbraamdeurne.nl (aanwezig ma, di en do)

Afwezigheid Tiny
Zeven jaar geleden is Tiny een tijd erg ziek geweest vanwege kanker en hersteld daarvan. Helaas is de ziekte weer terug gekomen. Om te zorgen voor zijn herstel en zijn gezondheid is Tiny voorlopig afwezig. We leven erg met hem en zijn gezin mee en hopen op nieuw herstel. Mocht je hem iets willen laten horen dan kan dat via Susan, Lowie of Karin. 

Afscheid Manuel
Ook voor Manuel is het zijn laatste week. Na een 25-jarig jubileum neemt hij afscheid om samen te gaan wonen in het midden van het land. Wil je Manuel nog een hand geven? Dat kan deze hele week of tijdens mijn afscheidsreceptie.