Extra infobulletin 1-4-2020

Deze week in het infobulletin

  • Verlenging schoolsluiting tot en met 28 april
  • Kamp 2020
  • Afscheid groep 8
  • Wat een pech!
  • Factuur overblijven (ingezonden door TSO)


Beste ouders, 

Gisteren is, zoals jullie weten, het besluit genomen dat de scholen minimaal tot en met  28 april gesloten blijven. Een week voor deze datum wordt opnieuw bekeken of de scholen na 28 april nog gesloten blijven. De minister-president heeft al aangegeven dat het einde dan nog niet in zicht is. 

Kamp 2020

Mede daardoor zien we ons genoodzaakt om het kamp voor alle groepen te annuleren.

We gaan kijken of er alternatieve mogelijkheden zijn voor de invulling van het kamp in de laatste schoolweken. Gezien de ernst van de crisis kan het ook zijn dat we dit begin volgend schooljaar pas kunnen oppakken.

Afscheid groep 8

Dit is extra zuur voor onze groep 8. Op dit moment kunnen we geen duidelijkheid verschaffen hoe we nu het eind van de basisschoolperiode gaan inkleden.

Wel doen we ons uiterste best om samen met de ouders en kinderen een waardig en een heel gezellig afscheid te organiseren binnen de mogelijkheden die we op dat moment hebben.

De ouders en kinderen van groep 8 ontvangen hiervoor nog nader bericht.

Extra ophaalmoment voor de groepen 3, 4 en 5

Gezien de verlenging van onze Digischool is het voor een aantal groepen van belang om nieuwe spullen te komen halen op school. Dit wordt op aanstaande vrijdagmiddag 3 april georganiseerd door de unit 345. Alle ouders van de betreffende klassen ontvangen morgen een mail met de precieze tijden.

Wat een pech!

Ons team is vandaag getroffen door een algehele malaise. We hadden een ronde gepland om door de wijk het gemaakte werk van vandaag te controleren. Hiervoor hadden we speciale Hassel-eco-bikes geregeld.

Afgelopen nacht zijn echter alle fietsaccu's gestolen waardoor we onze ronde helaas niet hebben kunnen doen. Onze excuses hiervoor! Namens het hele team bedankt voor het goed ophangen van jullie werk!

De aangifte is heden ten dage 1 april gedaan bij het politiekantoor te Deurne. 

De agent B. Romsnor gaat hier werk van maken!

Factuur overblijven

De factuur die deze maand geïnd wordt gaat over de periode 1 t/m 13 maart. Dus tot en met het moment waarop onze school dicht moest op last van de regering.

Stichting Overblijven