Infobulletin 15-05-2020

Deze week in het infobulletin

  • Dank jullie wel!
  • Oversteekplaatsen
  • Schooljaar 2020-2021
  • Intelligente lockdown
  • Afscheid groep 8
  • Rouw en verlies door gezins- en jongerencoach gemeente Deurne (ingezonden)
  • Deurne's Got Talent gaat digitaal (ingezonden)
Belangrijke data

21 en 22 mei  Hemelvaart
1 juni  2e pinksterdag
2 juni  1e werkdag directeur Gabriëlla Buijs

 

Dank jullie wel!
Afgelopen maandagochtend stond ons nietsvermoedende team klaar voor de opstart. Wat schetste onze verbazing?
De ouderraad had voor een opsteker gezorgd. Een mooie kaart aan een nieuw keycord met daarop Superjuf/meester. Daarnaast ook nog een bult aan vitamines in de teamkamer. Dat was een warm welkom.
Hartelijk dank!!


Oversteekplaatsen
Gezien de manier waarop alles verloopt kunnen we alleen maar zeggen, Wauw! Wat fijn dat alle Hasselbraamouders zich zo goed aanpassen en zich houden aan de gestelde maatregelen. Echt heel fijn!

Sinds deze week staan er tijdelijk brigadiers om het oversteken van de Peellandsingel te versoepelen.
Het aantal brigadiers is beperkt en het blijkt na een week draaien dat 1 oversteekplek voldoende is aangezien de oversteek bij de nieuwe Wittedijk nagenoeg niet gebruikt wordt. De kinderen die van die kant afkomen kunnen verder door lopen en dan oversteken bij de oversteekplek bij de Krullevaar.

Het nieuwe schooljaar
We zijn druk doende met het nieuwe schooljaar. In de week van 1 juni zullen we de groepsindeling aan jullie bekend maken. 

Intelligente lockdown
Aanstaande dinsdag is er een persconferentie van het kabinet waarop bekend zal worden hoe we er 2 juni gaan werken. Wellicht zoals nu, of wellicht anders. We wachten dit af en laten jullie dan woensdag weten hoe we dit gaan aanpakken, zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn.

Afscheid groep 8
We kijken uit naar de persconferentie van aanstaande dinsdag.
Wanneer deze is geweest, hopen we te weten welke activiteiten we nog  kunnen organiseren voor onze aanstaande brugpiepers.

Rouw en verlies (ingezonden) 
In deze bijlage de rubriek 'vraag en antwoord' waarin maandelijks opvoedvragen aan bod komen.
Deze maand gaat het over rouw en verlies.
Met vriendelijke groet,
Birgitte Raemakers | Gezins- en Jongerencoach gemeente Deurne

Deurne's Got Talent gaat digitaal - aanmelden tot 1 juni 

Zoals jullie weten vindt er ook dit jaar weer een Deurne's Got Talent editie plaats tijdens Filmfestival de Nacht van het Witte Doek. Deze talentenshow voor jongeren in Deurne heeft door alle omstandigheden ook een aanpassing gekregen. We willen kinderen, juist in deze tijd, de kans geven om zich creatief te uiten en hen dat podium te bieden. Daarom gaat de voorronde Deurne's Got Talent digitaal en roepen we kinderen op om een film te maken. Er komt ook nog een 'eindshow', in welke vorm dat precies zal zijn dat zal de komend tijd uitwijzen. In deze bijlage hebben we de flyer geplaatst met alle informatie. Hopelijk kan dit voor leerlingen een leuke creatieve activiteit zijn die ze vanuit huis kunnen doen. We hebben ook een oproepfilm gemaakt die gedeeld mag worden! Die vind je hier: 

https://www.youtube.com/watch?v=XWsXUanqfnw

Meer info: www.leefdeurne.nl